Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/www-root/data/www/9-channel.com/wp-content/themes/jnews/class/Image/ImageNormalLoad.php on line 70

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/www-root/data/www/9-channel.com/wp-content/themes/jnews/class/Image/ImageNormalLoad.php on line 73

Абраменко підняв Україну одразу на 17 місце в олімпійському заліку Пхьончхана

Абраменко підняв Україну одразу на 17 місце в олімпійському заліку Пхьончхана
Фристайлист з Миколаєва Олександр Абраменко 18 лютого узяв золото  – це перша медаль Украіїни на цій зимовій олімпіаді та перша за всю історію в цьому виді спорту.
 
фото Getty Images

У фіналі Олександр Авраменко отримав від суддів 128,51 бала, за ним ромістився  представник Китаю Цзя Цзунян,  бронзу взяв  атлет із Росії Ілля Буров.

У фіналі було багато падінь, тож боротьба за медалі вийшла ясркава та напружена.

Додамо, що у великому фіналі було дуже багато падінь, відтак боротьба за першу сходинку вийшла дуже яскравою.

 

“Я неймовірно щасливий! Важко передати свої емоції та відчуття! Безмежно радий бути першим українцем, який здобув олімпійську медаль у фристайлі. Не можу в це повірити. Здається, це якась казка, це просто сон!” – сказав Абраменко журналістам.  Він також зазанчив, що його фінальний стрибок був для нього найкращим у сезоні і ризикованим. – Піти на його виконання – це був великий ризик, але я впорався і, думаю, виправдав не тільки свої очікування, а й всієї України”.

 

Очолює рейтинг збірна Норвегії, ( 26 медалей,  з ни золотих — 9) на другому місці – збірна Німеччини ( 18 медалей, і також 9 золотих).

Новини, пов'язані з цим

Next Post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.